Tak może być :P
Boczne airbagi dla zewnętrznych miejsc tylnej kanapy
Zwiń
X
-
Boczne airbagi dla zewnętrznych miejsc tylnej kanapy
Zamierzam kupić OIII RS Kombi, która pomimo bogatego doposażenia nie posiada bocznych poduszek powietrznych dla zewnętrznych miejsc tylnej kanapy, co jest dla mnie istotne z punktu widzenia przewożenia dzieci. Wiem, że nie ma problemu z zakupem samych poduszek, ale pytanie czy w samochodzie, który nie miał ich fabrycznie da się je zainstalować a co ważniejsze czy w razie potrzeby zadziałają ?
jeśli ktoś ma wiedzę w ww. temacie z góry dziękuję za info
-
-
Dokładka powinna byc mozliwa, bo czujniki sa wspolne do przednich... Wymienic tez sie daje poduchy, wiec musi byc opcja ich dokupienia...
Zostaje kwestia oplacalnosci takigo podejscia i kwestii tego czy ASO sie tego podejmie. Rozumiem ze mowisz o zakupie auta, ktore juz istnieje, a nie zamowieniu nowego do produkcji?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpRozumiem ze mowisz o zakupie auta, ktore juz istnieje, a nie zamowieniu nowego do produkcji?
Zamieszczone przez nokiusPoduszka powietrzna to nie felgi które jak sie nie podobają to sobie wymieniamy. Same poduszki jesteś pewien że są ok ?
Komentarz
-
-
Dla mnie bezpieczeństwo to podstawa - mam wszystkie poduszki, jakie mogłęm zamówić
PS Też mam dzieci, więc tym bardziej na bezpieczeńśtwie nie warto oszczędzać.
A co do montażu po zakupie - wątpię, aby ASO się za to brało... - a nawet jak już, to koszty będą znacznie wyższe z pewnością niż przy zakupie
Komentarz
-
Komentarz